یک کارشناس تغذیه گفت: برای پيشگيری از سرطان و ساير بيماری های مزمن روزانه حداقل 5 واحد از میوه ها و سبزی های متنوع مصرف كنيد. 


یوسف نقیایی با تاکید بر میوه و بزی جهت پیشگیری از روز سرطان اظهارداشت: احتمال بروز برخی از سرطان ها در افرادی که روزانه ميوه و سبزی مصرف می کنند کمتر است.


وی توصیه کرد: برای پيشگيری از سرطان و ساير بيماری های مزمن روزانه حداقل 5 واحد از میوه ها و سبزی های متنوع  مصرف كنيد.


نقیایی با اشاره به فیبرهای غذایی به عنوان مواد غذایی ضدسرطان تصریح کرد:  میوه ها و سبزی ها حاوی فیبر هستند و افزایش مصرف فیبر با کاهش بروز بسياري از سرطان ها ارتباط دارد.
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا